Segítség

Elakadtál? Kérj azonnali segítséget!:)

Amennyiben elakadtál, vagy bármiféle kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat, ahol gyors segítséget kapsz.

E-mail: info@ajandekkeszites.hu

 

Mi ez az oldal pontosan?

Portálunkon keresztül teljesen egyedi fényképes ajándékokat készíthetsz néhány kattintással. Akár már egy darab terméket is rendelhetsz, nincs más dolgod, mint használni szerkesztőnket, majd feltölteni a kívánt fényképet, grafikát, ezután kiválasztani a kiszemelt ajándéktárgyat, és leadni a megrendelést. Megrendelését országosan szállítjuk, villámgyorsan!

 

Hogyan vásárolhatok?

Webáruházunkat bárki szabadon látogathatja, böngészhet, vásárolhat.  A vásárláshoz nem szükséges regisztráció. Ha szeretnél teljes értékű felhasználó lenni, akkor a regisztrációs oldalon meg kell adni a kért adatokat, nevet, e-mail címet és egy tetszőleges jelszót. A regisztráció mindenki számára ingyenes. Érvényes regisztrációval beléphetsz az oldalra és igénybe veheted extra szolgáltatásainkat, elmentheted rendeléseidet.

 

Hogyan fizethetek?

Áruházunkban fizethetsz bankkártyával, előre utalással, utánvétellel. A megadott fizetési módot a rendelés leadásakor a kosárnál tudod kiválasztani.

 

Milyen böngészővel működik a rendelés tökéletesen?

Editorunk használatához a legújabb böngészőre lesz szükséged.Milyen kiterjesztéssel küldhetők el a képek?

Rendszerünk JPG, PNG, GIF formátumokat kezel. Használj minél nagyobb felbontást, mivel ebben az esetben tudjuk garantálni a kitűnő minőséget. Feltöltésnél rendszerünk jelzi, hogy a kép minősége alkalmas gyártásra, vagy sem. Csak a megfelelő minőségű képet engedélyezi feltöltésnél.

 

Milyen felbontású képet kell feltöltenem?

A minimum felbontás 500x500 és minimum 800 kbyte. 

 

Csomagom már úton van! Hol láthatom a pontos információkat? 

Megrendeléseinket a GLS futár szállítja. Kattints a következő linkre, ahol megtekintheted csomagod állapotát.